Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Διανομή και Εμπορία Πετρελαιοειδών

Με σεβασμό στον καταναλωτή και με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε, δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά σας, αγωνιζόμενοι να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.

 • Εγγύση ομίλου Motor Oil Hellas

  Είμαστε μέλη του Ομίλου της Motor Oil Hellas, ενός από τους πιο δυναμικούς Ομίλους στο χώρο της διύλισης και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

 • Αξιοπιστία και ποιότητα TSAGOIL

  Εξασφαλισμένη ποιότητα και με την εγγύηση tsagoil.

 • Εξειδικευμένο προσωπικό

  Στον όμιλο επιχειρήσεων TSAGOIL πιστεύουμε ότι ο συνδετικός κρίκος για την μακροχρόνια και συνεχή ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

 • Εμπειρία ετών και εμπιστοσύνη πελατών

  Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας αποτελεί για μας μια σπουδαία ανταμοιβή και μας ωθεί συνεχώς να προσπαθούμε για την ανοδική μας πορεία στην ελληνική αγορά.

Προϊόντα - Υπηρεσίες

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε

Οι βασικές δραστηριότητες της εταιρείας μας είναι η διανομή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας πετρελαιοειδών προϊόντων, όπως βενζίνη, πετρέλαιο και λιπαντικά. Ωστόσο, στο πρατήριό μας ο πελάτης μπορεί επίσης να ελέγξει τα ελαστικά του, να πλύνει το αυτοκίνητο του, να ελέγξει ή να αλλάξει τα λάδια του ή να επιλέξει κάποιο από τα αξεσουάρ που διαθέτουμε.

"Συνεχίζουμε αφοσιωμένοι, για όλα αυτά που αξίζουν…"

Διευθύνων Σύμβουλος TsagOil

Λίγα Λόγια για Εμάς

Η Ιστορία Μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τα Πρώτα μας Βήματα

Το πρατήριο «Αικ. Τσαγκογιάννη και Υιός Ο.Ε», ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ηπειρώτικη αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1974.
Τότε ήταν ένα μικρό πρατήριο καυσίμων, που εξυπηρετούσε αποκλειστικά τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης των Ιωαννίνων. Σήμερα είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα πρατήρια υγρών καυσίμων της Ηπείρου.
Από την αρχή μας έως και σήμερα, βάζουμε τον πήχη ολοένα και ψηλότερα, με την ποιότητα των προϊόντων μας και την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας αποτελεί για μας μια σπουδαία ανταμοιβή και μας ωθεί συνεχώς να προσπαθούμε για την ανοδική μας πορεία στην ελληνική αγορά.

Πρατήριο υγρών καυσίμων TSAGOIL - Ιωάννινα Ήπειρος Με την εγγύηση της Motor Oil Hellas

Οι Στόχοι Μας

Αξιόπιστες Λύσεις για Κάθε Ανάγκη

Στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης και εδραίωσής μας στην Ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, θέτουμε συνεχώς νέους στόχους.
Ο βασικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαιοειδών της Ηπείρου, που στηρίζει τον άνθρωπο και που προσφέρει με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.
Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, το όραμά μας είναι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή του πελάτη, με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στο περιβάλλον. Η στρατηγική μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας.

Πρατήριο υγρών καυσίμων TSAGOIL - Ιωάννινα Ήπειρος Με την εγγύηση της Motor Oil Hellas

Εταιρική Υπευθυνότητα

Δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Από την έναρξη της λειτουργίας μας έως και σήμερα, προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή.
Με μια στρατηγική που επικεντρώνεται στην άριστη λειτουργία του πρατηρίου μας, τη διατήρηση της ισχυρής μας θέσης στην αγορά και την αξιοποίηση ευκαιριών για επιπλέον κερδοφόρες δραστηριότητες, προσπαθούμε καθημερινά να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας.

Πρατήριο υγρών καυσίμων TSAGOIL - Ιωάννινα Ήπειρος Με την εγγύηση της Motor Oil Hellas

Εδώ και χρόνια αποδεικνύουμε το ενδιαφέρον μας για την ελληνική κοινωνία, συνεισφέροντας στην οικονομία της χώρας. Αυτό γίνεται είτε μέσω των επενδύσεων που συνεχώς πραγματοποιούμε, είτε μέσω των ευκαιριών απασχόλησης που τόσα χρόνια προσφέρουμε. Η μακρόχρονη παραμονή του προσωπικού μας ήταν και είναι ο συνδετικός κρίκος και ο κινητήριος μοχλός για την επιτυχή ανάπτυξή μας.

Scroll to Top