Μεταφορική Εταιρεία TSAGOIL

Μεταφορές με Συνέπεια και Ασφάλεια

Κάθε δρομολόγιο πραγματοποιείται με χαρά από τους οδηγούς μας, που με την εμπειρία τους δεσμεύονται να φτάνουν τα προϊόντα στην ώρα τους σε άριστες συνθήκες

 • Συνέπεια TSAGOIl

  Συνέπεια και ασφάλεια με την εγγύηση της μεταφορικής TSAGOIL

 • Συνδυασμός γνώσης και εμπειρίας

  Συνδυάζοντας τις γνώσεις μας στο μάρκετινγκ με τη γνώση της ελληνικής οικονομίας, προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους καταναλωτές της χώρας

 • Στρατηγικές συνεργασίες

  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους πιο κατάλληλους εισαγωγείς / διανομείς οι οποίοι μοιράζονται τις αξίες και το όραμά μας για το μέλλον

 • Αύξηση του δικτύου διανομών

  Αυξάνουμε καθημερινά το δίκτυο της διανομής ώστε να φτάνουν έγκαιρα σε όλους τους συμπολίτες μας, τα προϊόντα που χρειάζονται και επιθυμούν

Τι θέλετε να μεταφέρετε

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πείτε μας τι θέλετε να μεταφέρετε

Προϊόντα - Υπηρεσίες

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε

Οσον αφορά τη μεταφορά αδρανών υλικών, εμπειρία, η συνέπεια και ο στόλος μας, μας επέτρεψαν να συνεργαστούμε με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες που πραγματοποιούν έργα στον τόπο μας, όπως η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, η Terna και η Intrakat. Σχετικά με τη μεταφορά γενικών φορτίων, συνεργαζόμαστε με απόλυτη συνέπεια με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του τόπου μας, όπως με τα νερά Βίκος και Ζαγόρι, τον Όμιλο Πλαστηκών Θράκης, τον Όμιλο Επιχειρήσεων Μαλτέζου και τη Μεταφορική Ζήκος.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα με την ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., τον όμιλο Βιοχάλκο, τα Λιπάσματα Ελλάδος, ΣΙΔΜΑ Α.Ε., τον Όμιλο Επιχειρήσεων Μπίμπα Αγρίνιο και αρκετούς άλλους.

"Ο στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε την πορεία μας στο χώρο, συνεχίζοντας να είμαστε ενεργοί στον ευρύτερο τομέα των μεταφορών. Προσπαθούμε να αυξήσουμε τη διανομή ώστε να φτάνουν έγκαιρα σε όλους τους συμπολίτες μας, τα προϊόντα που χρειάζονται και επιθυμούν!"

Λίγα Λόγια για Εμάς

Η Ιστορία Μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τα Πρώτα μας Βήματα

Η μεταφορική εταιρεία TSAGOIL, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2000. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τα Ιωάννινα και αποτελείται από έναν στόλο 17 οχημάτων που εξειδικεύεται στη μεταφορά υγρών καυσίμων, στερεών και αδρανών υλικών.
Από την ίδρυσή της κι όλας, η εταιρεία μας είχε ως βασικό πεδίο δραστηριοτήτων τις εθνικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα προς όλες τις περιοχές του άξονα δραστηριότητάς της.

Όμιλος επιχειρήσεων TSAGOIL - Μεταφορική - Μεταφορά Αδρανών υλικών - Τροφίμων - Ειδών συσκευασίας

Οι Στόχοι Μας

Αξιόπιστες Λύσεις για Κάθε Ανάγκη

Η εξέλιξή μας τα τελευταία χρόνια είναι συνεχής, με το στόλο να βελτιώνεται και τα ενδιαφέροντά μας να ανανεώνονται. Προτεραιότητά μας είναι η με υψηλή ποιότητα μεταφορά φορτίων καθώς και η αποθήκευση αυτών με την μέγιστη ασφάλεια.

Όμιλος επιχειρήσεων TSAGOIL - Μεταφορική - Μεταφορά Αδρανών υλικών - Τροφίμων - Ειδών συσκευασίας

Εταιρική Υπευθυνότητα

Δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Η μακροχρόνια πείρα μας, η μεθοδικότητα και ο προσεκτικός σχεδιασμός των δρομολογίων αποτελούν τα κλειδιά της συνεχούς ανάπτυξης μας. Για το λόγο αυτό κάθε μέρα δεσμευόμαστε να φέρνουμε εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες μεταφορές, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Όμιλος επιχειρήσεων TSAGOIL - Μεταφορική - Μεταφορά Αδρανών υλικών - Τροφίμων - Ειδών συσκευασίας

Συνεχίζουμε αφοσιωμένοι, για όλα αυτά που αξίζουν…