Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης

Πετρέλαιο Θέρμανσης AVIN

Όπως κάθε χειμώνα, έτσι και φέτος, είμαστε κοντά σας προσφέροντας ζεστασιά με τα υψηλού επιπέδου προϊόντα

Παραγγείλτε Τώρα Πετρέλαιο Θέρμανσης

Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία του πετρελαίου θέρμανσης

Προϊόντα - Υπηρεσίες

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε

"Η tsagoil δίνει προτεραιότητα σε σας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε άμεσα και ολοκληρωτικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας . Στόχος μας: να κάνουμε κάθε μέρα όλο και περισσότερους ανθρώπους γύρω μας να χαμογελούν!"

Λίγα Λόγια για Εμάς

Η Ιστορία Μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τα Πρώτα μας Βήματα

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στο χώρο της διανομής πετρελαίου θέρμανσης, ήδη από το 1993. Αποτελούμε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο αυτό και διαθέτουμε δικές μας εγκαταστάσεις δεξαμενών, ιδιόκτητα βυτιοφόρα και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Η εμπιστοσύνη και η στήριξη των καταναλωτών μας κάνει συνεχώς να βελτιωνόμαστε, διαγράφοντας έτσι μία συνεχή και επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης στον τομέα της λιανικής και χονδρικής εμπορίας πετρελαιοειδών στην Περιφέρεια Ηπείρου. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης καυσίμων είναι άριστα εξοπλισμένες με προηγμένα συστήματα ελέγχου και ασφάλειας, επιτυγχάνοντας την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και τις ασυναγώνιστες τιμές.

Οι Στόχοι Μας

Αξιόπιστες Λύσεις για Κάθε Ανάγκη

Οι στόχοι μας δημιουργούνται και εφαρμόζονται πάντα με γνώμονα το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την άριστη ποιότητα των καυσίμων που εγγυάται η ΑVΙΝ. Προσπαθούμε πάντα για την ταχύτερη, οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στις αυξημένες ανάγκες κάθε καταναλωτή μεμονωμένα αλλά και στο σύνολο. Το δυναμικό μας απαρτίζεται από μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών η οποία συνεχώς ερευνά τις νέες καταναλωτικές τάσεις και προσπαθεί να τις προσαρμόσει και να τις εφαρμόσει στην ελληνική αγορά.

Εταιρική Υπευθυνότητα

Δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Η κοινωνία στο σύνολο της, έχει μεγάλες ανάγκες, τις οποίες όλοι οφείλουμε να συνεισφέρουμε ώστε να τις καλύψουμε . Αυτός είναι ο λόγος που μας κάνει να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Με απλές πράξεις καλοσύνης, επιχειρούμε να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι μας επιλέγουν από το 1993. Έτσι, έχοντας σαν βασική μας φιλοσοφία το ήθος, την συνέπεια και τον σεβασμό προς τον καταναλωτή, διαθέτουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Όλοι εμείς μαζί με το προσωπικό μας και σε συνεργασία με την ΑVΙΝ, φροντίζουμε ώστε να είστε πάντα σίγουροι για την ποιότητα του πετρελαίου και σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε όποιο μέρος της Ηπείρου και αν βρίσκεστε.

Scroll to Top